Maria Palet guanya el concurs de cartells de la Festa de la Cirera

El seu disseny d’un cirerer sobre un fons groc amb un to molt festiu anunciarà la 36a edició, que se celebrarà el 4 i 5 de juny.

La 36a edició de la Festa de la Cirera de Torrelles ja té cartell anunciador. L’autora és la il·lustradora torrellenca Maria Palet, que ha representat el caràcter festiu de l’esdeveniment amb un cirerer coronat per banderoles sobre un fons groc. El disseny ha estat escollit pel jurat del concurs de cartells, en què s’hi ha presentat més d’una trentena d’obres.

cartell cirera vertical

Palet és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques tot i que es dedica a la il·lustració des de fa 4 anys. Ha fet els dibuixos de diversos contes infantils, com ara Festes i tradicions catalanes (editorial Comanegra, 2014) -foto-, Roba estesa (editorial Comanegra, 2015) i Adéu amic (editorial Nowordbooks, 2016).

El Jurat del concurs també ha declarat com a primer finalista el disseny Cirereti, de l’autor Héctor Orte Rodríguez, i com a segon finalista, Picant, de Jaume Perramon Marcet. 

Dades confirmades

A banda de rètol, la Festa de la Cirera ja té confirmades les dates: se celebrarà el cap de setmana del 4 i 5 de juny. El programa d’activitats s’està acabant d’enllestir, però no hi faltaran les més tradicionals com ara el Mercat de la Cirera, l’Exposició, la Fira d’artesania i productes locals, la Zona de Barraques i la Mostra d’Oficis.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
73

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix