Núria Domènech guanya el 41è Premi de Poesia Martí Dot

El poemari guardonat es presentarà al mes de novembre juntament amb les bases de l'edició de l'any vinent.

El saló de sessions de l'Ajuntament va ser escenari de l’acte de lliurament del Premi de Poesia Martí Dot 2015 a la jove poetessa Núria Domènech Amador pel treball "Afonia". Enguany, el lliurament s'emmarca en la XIII Setmana per la Llengua de Sant Feliu. El Premi de Poesia Martí Dot és un dels premis per a poetes i poetesses joves més importants del panorama líric català.

En el decurs de l'acte, organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu, la guanyadora ha recitat bona part del seu poemari i Aina Torres, guanyadora de la penúltima edició i membre del jurat, ha fet una valoració dels cinc treballs presentats en l'edició d'enguany. El poemari premiat es presentarà al mes de novembre juntament amb les bases de l'edició de l'any vinent.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix