Sant Joan Despí celebrarà un Sant Jordi molt festiu i cultural

L'Ajuntament amplia els espais destinats a celebrar Sant Jordi tallant al trànsit els carrers Bon Viatge i John F. Kennedy per acollir un ampli ventall de propostes.

El dia dels llibres i les roses, el Sant Jordi, serà aquest any molt especial a Sant Joan Despí ja que en coincidir en dissabte, s'ampliaran les activitats programades i també els espais on habitualment se celebra aquest dia. Així, al barri Centre l'eix de les activitats continuarà sent la plaça de l'Ermita i es tallarà al trànsit un tram del carrer Bon Viatge per facilitar la mobilitat. A les Planes, es tallarà el tram de John F. Kennedy situat davant de la plaça d'Antonio Machado, que serà l'espai del barri que aglutini la majoria d'activitats. 

Programa

Les activitats del programa cultural de primavera continuen aquesta setmana amb propostes com les lectures en veu alta de la gent gran al pati del Diamant del Centre Cultural Mercè o el lliurament dels premis del Concurs de Superlectures (22 d'abril, Teatre Mercè Rodoreda, 18 h). 

Des de les 10 del matí les places de l'Ermita, el Mercat, Maria Aurèlia Capmany i la de l'Estatut s'ompliran de parades de llibres i roses. Durant el matí hi haurà espais de contes, de jocs i de tallers per als més petits a les places d'Antonio Machado i el carrer John F. Kennedy, i a la plaça de l'Ermita i Bon Viatge.

Tampoc faltarà al llarg del dia la signatura de llibres d'autors i autores locals, sardanes, concurs de pintura i, fins i tot, una diada de la bicicleta que organitza el Club Ciclista de Sant Joan Despí per commemorar el mig segle de vida (plaça de Catalunya de 10 a 14 h). També al matí, a partir de les 10.30 h, el pati del Diamant del CC Mercè Rodoreda acollirà activitats per commemorar el cinquè aniversari de la seva inauguració.

Mapping i trobada literària

Una de les novetats d’enguany per Sant Jordi serà la projecció d'un mapping a la façana del Centre Jujol-Can Negre en quatre sessions, a les 22, 22.10, 22.20 i 22.30 hores. Després de Sant Jordi encara hi haurà altres cites culturals com el Correfoc de Primavera de Diables Infantils que coincidirà amb el bateig de la Colla Infantil de Sant Joan Despí (30 d'abril) o la trobada literària amb l'escriptora Care Santos, autora de Desig de xocolata, premi Ramon Llull 2014.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix