Arrenca la trenta-vuitena Setmana Cultural del Papiol

L’ASCEP s’encarrega d’organitzar un ampli ventall d’activitats per a tots els públics i edats.

Des d’avui i fins al proper 1 de maig se celebrarà la Setmana Cultural del Papiol, que enguany arriba a la seva trenta-vuitena edició i que se celebra pels volts de la diada de Sant Jordi. Durant 15 dies, l’agenda cultural, social i esportiva el poble s’omplirà de tot tipus d’activitats proposades per les diverses associacions i entitats del municipi.

Es tracta d’un dels esdeveniments anuals amb més participació ciutadana on hi ha propostes per a tots els públics. Tant per als que viuen al Papiol com per als que viuen a prop i busquen propostes interessants per fer coses els caps de setmana d’aquest mes d’abril.

L’Associació Setmana Cultural del Papiol (ASCEP) és qui s’encarrega d’organitzar-ho tot, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Papiol, la Diputació de Barcelona i la Parròquia de Santa Eulàlia del Papiol. Hi col·laboren a més els diferents centres educatius del Papiol, així com la biblioteca municipal o l’espai socioeducatiu infantil i juvenil.

Redacció / Fotos: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix