Set centres comarcals, a la Trobada de corals d'educació secundària

L’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú acollirà demà el concert, la resta se celebraran arreu del país fins al 25 de maig.

Un total de set centres del Baix Llobregat i tres de la comarca del Garraf participaran demà a la Trobada de corals d’educació secundària, que aplega alumnes dels centres educatius entre primer d’ESO i segon de batxillerat. La trobada –que enguany celebra la 22ena edició- té per objectiu promoure el cant coral en els centres de secundària i alhora difondre el treball dels especialistes de música amb l’alumnat d’aquesta etapa educativa, especialment pel que respecta a la creació i la pràctica musical.

L’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú acollirà el concert, la resta del territori celebrarà les diferents trobades fins al 25 de maig. Entre tots els concerts hi participaran un total de 5.680 alumnes i 133 centres educatius catalans, acompanyats per 365 professors. Els centres del Baix Llobregat participants demà són els següents: Llor (Sant Boi de Llobregat), Sant Antoni Maria Claret i Escola Municipal de Música Roser Cabanas de Cornellà de Llobregat, Salesians de Sant Vicenç dels Horts, Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca, Institut Josep Lluís Sert de Castelldefels, Institut Josep Mestres i Busquets de Viladecans i Institut Rafael Casanova de Sant Boi de Llobregat.

Els participants de la trobada de corals cantaran el següent repertori musical:  

·         Fem camí (Autores: Andrea de Escalada i Maria Ojuel)

·         Hallellujah (Autor: Leonard Cohen)

·         People’s song(Autor: Claude-Michael Schömberg)

·         Els Segadors

·         El cant de la Trobada (Autor: Constantí Sotelo)

·         L'hora dels adéus (Cançó popular escocesa)

Totes les trobades es realitzen en auditoris i s’acompanyen amb orquestres i bandes formades per alumnes de grau professional de música dels Conservatoris. En aquest cas per l’Orquestra del Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, dirigida per Francesc Serra.   

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix