Ja es coneixen els guanyadors i candidats dels Premis Ràdio Molins de Rei

Se celebrarà el 29 d’abril i tindrà com a nou escenari el teatre de la Joventut Catòlica-La Peni.

El teatre de la Joventut Catòlica-La Peni serà escenari el proper 29 d’abril dels Premis Ràdio Molins de Rei 2016. L’edició d’enguany hi haurà diverses novetats com la d’un nou escenari i una nova data, també s’ha renovat el jurat, les categories i una renovada pàgina web (www.premisradiomolinsderei.cat).

En l’edició d’enguany, els candidats al Premi a la Trajectòria (el que fins ara era el premi Molinenc/a d’Honor) són Josep Artés (molinenc vinculat a diferents entitats i cronista de la vila); Pilar Raventós (presidenta del col·lectiu de vídues, exjutgessa de pau); i Josep Raventós Cartró (membre de l’Associació Obrera i divulgador de la història local). Les votacions per aquest premi es podran fer com sempre per Internet i per telèfon entre l’11 i el 25 d’abril.

Pel que fa als guanyadors de la resta de categories per aquesta edició del 2016 són els següents:  

Premi VALORS: Assemblea Groga. Per la lluita constant per millorar el sistema educatiu i evitar les retallades.

Premi CULTURA: Pep Bergadà (Daltabaix). Cofundador de Daltabaix, una associació sense ànim de lucre, formada per persones amants de la música, que té com a objectiu principal la difusió de la cultura en directe i, en especial, dels concerts de proximitat. També va possibilitar que el cicle comarcal Contrabaix arribés a la vila.

Premi IMPULS: Rosa, Teresa i Josep Valls. Floristes amb una llarga tradició familiar. El jurat ha tingut en compte la trajectòria familiar de la Floristeria Valls i la feina de les floristes que exporten la seva tasca fora de la vila. Recentment han estat a Los Angeles on una empresa tailandesa les ha contractat per fer treballs amb tulipes.

Premi INNOVACIÓ: Joan Vélez (Institut Desvern de Protética). Per haver creat una empresa, que té un taller a la vila, que fabrica pròtesis per les persones afectades per les mines antipersona. Es valora la feina que està fent per ajudar a persones que han patit una mutilació per una mina antipersona, i ha aconseguit crear unes pròtesis que s’adapten a cada pacient i fer-ne el seguiment al llarg del temps, així com renovar aquestes pròtesis i mantenir-les quan ho necessiten.

Premi RÀDIO (nou): Al programa LÍMIT VERTIKAL, presentat per Jesús Blanco, un programa fet des de la passió per la natura, un sentiment que el seu conductor sap transmetre als oients. Jesús Blanco també, des de fa uns anys, realitza uns programes especials per la Fira, des de l’estand del c. Pere Calders, on realitza experiments en directe, amb molta expectació per part dels visitants que s’acosten a veure’l.

Premi MICRÒFON (nou): A Pere Pahissa Castells, per la seva dedicació i implicació en la realització del programa DIARI “La Tenora”, que des de fa 24 temporades s’emet de dilluns a diumenge a RMR, també per les 24h DE SARDANES que es realitzen per la diada de l’11 de setembre, dos programes únics al panorama radiofònic català.

Premi COMUNICACIÓ “Miquel Armengol”: Aquest any el premi és pel programa POLÒNIA, amb motiu dels seus 10 anys en antena, per haver sabut mantenir un programa d’humor que té com a fil conductor l’actualitat política i haver aconseguit fer que la sàtira política formi part de l’oferta televisiva.

Finalment cal destacar les actuacions musicals que hi haurà durant la Gala de lliurament del 29 d’abril. Enguany “La Banda dels Premis” està formada per Joan Monné, piano; Gorka Garay, saxo; M. Àngel Cordero, contrabaix, i Martina Tresserra, vocalista convidada.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix