Endesa organitza tallers lúdics a escoles del Baix Llobregat

L’empresa ensenya el valor de l’energia en un taller itinerant anomenat Play Energy on participaran més de 1.500 alumnes de Primària de diferents localitats comarcals.

Endesa ha aterrat a la nostra comarca amb el seu taller itinerant dirigit a les escoles que s’anomena Play Energy. Des del mes de març està recorrent aules catalanes i des del passat 5 d’abril es troba en el Baix Llobregat. Olesa, Esparreguera, Martorell i Sant Boi de Llobregat han estat les ciutats que han acollit aquesta iniciativa de l’àrea educativa de l’empresa elèctrica. Els propers municipis són Gavà (13 d’abril), Cornellà de Llobregat (14 abril) i Esplugues de Llobregat (14 i 15 d’abril). Està previst que participin de l’activitat un total de 1.525 estudiants de Primària.

Play Energy és un taller molt pràctic dirigit a alumnes i mestres que consisteix a què els nens creïn per sí mateixos energia amb una sèrie d’artefactes. Així, d’una manera lúdica, descobreixen el valor de l’energia i això els ajuda per la reflexió final del taller que és la conscienciació sobre la necessitat de fer de l’energia un ús racional.

A més, totes les escoles participants en aquesta edició poden presentar-se al concurs internacional de Play Energy. Es tracta d’un certamen que reuneix les iniciatives sobre eficiència energètica desenvolupades a les escoles participants en el taller als nou països on s’ofereix.

Redacció / Foto: Endesa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix