Es presenten els 24 concerts solidaris que se celebraran a Catalunya

Els beneficis recaptats per donatius a la basílica o aportacions a la Fila 0 es destinaran als diferents programes de Família i Infància de la Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

La Basílica del Monestir de Montserrat rebrà, el proper 2 d’abril, a les 16,30 h, un dels 24 concerts del Cicle de Música Solidària: Música contra la infantil, impulsat per la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA (format per BBVA i CatalunyaCaixa). Una programació que es va presentar a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, tan per part dels organitzadors com del director Càritas i el bisbe de Sant Feliu de Llobregat.

El cicle, que s’allargarà durant tot 2016, es va iniciar el passat 3 de gener a la Catedral de Tortosa, i durant els mesos de març i abril haurà arribat a Granollers, Vic, Terrassa, Sabadell, Berga, Sant Cugat i Reus. L’objectiu és doble: D’una part, fer arribar la música clàssica arreu de Catalunya i de l’altre, la  captació d’ingressos pels programes socials centrats en la pobresa infantil de la Càritas Diocesanes Catalanes.

Es pretén que els concerts també facin arribar la música a llocs i persones on no arriba habitualment i que alhora siguin un altaveu obert als ciutadans, per tal d’ajudar entre tots a la tasca que està duent a terme Càritas. El cicle té una clara voluntat d’implicar el territori, i a cada concert es busca la participació de les institucions locals, comarcals i de les entitats i persones que vulguin sumar-s’hi. Aquests concerts tenen lloc a esglésies, catedrals i equipaments culturals.

Redacció / Foto: CD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix