Sis ciutats baixllobregatines participen en la XII Trobada del RECE

Representants de Sant Feliu, El Prat, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Sant Just Desvern es van desplaçar a Rivas Vaciamadrid amb la finalitat d’analitzar les diferents iniciatives municipals al voltant de l’educació i la cultura.

Un total de sis dels dotze municipis baixllobregatins associats a la Red Estatal de Ciudades Educadoras (RECE)  -El Prat, Sant Boi, Sant Just Desvern, Gavà, Sant Feliu i Viladecans- van participar en la dotzena edició de la Trobada del RECE a Rivas Vaciamadrid (Madrid) amb la finalitat d'analitzar les diferents iniciatives municipals al voltant de l'educació i la cultura. En la trobada, que se celebra cada dos anys, van participar 150 persones representants dels diferents municipis adherits. Un dels acords de l'esdeveniment va ser l'elecció de Lleida com la nova ciutat coordinadora de la RECE per al període 2015-2017. 

Durant la trobada de la RECE també es va fer una taula rodona d'autoritats locals sota el títol "Ciutats educadores: 25 anys de compromís amb la igualtat d'oportunitats, la participació, la solidaritat i la democràcia" en la qual es va debatre sobre els reptes que implica la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de les Administracions Locals (LRSAL), així com sobre la transversalització de l'educació en el projecte municipal.

Redacció / Foto: RECE

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix