L’any 2014 hi havia censades a la comarca 56 biblioteques

El 92,9% tenien accés a internet de les quals el 80,4% és d’accés públic .

L’any 2014 es van censar un total de 839 biblioteques a Catalunya, de les quals la majoria tenen accés a internet i 8 de cada 10 tenen pàgina web i connexió Wi-Fi, segons l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat). A la nostra comarca es van censar un total de 56 (dues més que l’any 2012), de les quals el 92,9% tenien accés a internet.

La modernització i tecnificació de les biblioteques continua consolidant-se, ja que la disponibilitat de pàgina web ha augmentat en sis punts respecte al 2010 i la de connexió Wi-Fi també ha augmentat en 12 punts en el mateix període. Al Baix Llobregat, del total de les censades el 80,4% tenien accés a internet d’ús públic, el 82,1% disposaven de pàgina web i 85,7% comptaven amb wifi.

Una altra dada que ofereix la Generalitat de Catalunya és que del total de biblioteques al Baix Llobregat un 23,2% tenen menys de 100 metres quadrats de superfície útil i la densitat (biblioteques per 10.000 habitants) és de 0,70.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix