El 34è Festival de Cinema de Terror corona la pel·lícula Deathgasm

L’edició d’enguany del certamen molinenc va guardonar a Paul Hyett, per Howl, com a millor director així com Milo Cawthorne i Elma Begovic com a millor actor i actriu respectivament.

Del 10 al 15 de novembre es va celebrar a Molins de Rei el 34è Festival de Cinema de Terror, que va rebre més d’un miler de produccions de més de 30 països per optar als concursos de curts i llargmetratges. Aquest any el Festival va estar dedicat a les fòbies i ha inclòs, per primera vegada, una sessió infantil de curts.

La millor pel·lícula de l’edició d’enguany va ser Deathgasm, una producció que es va fer a Nova Zelanda per Jason Lei Howden. En total es van presentar 500 llargmetratges de 25 països a la Secció Oficial. D’altra banda, Paul Hyett va rebre el guardó com a millor director per la pel·lícual Howl, mentre que Milo Cawthome i Elma Begovic, van ser escollits com a millor actor i actriu respectivament per les pel·lícules Deathgasm i Vite.

Pel que fa al 14è Concurs de Curts es van rebre més de 600 treballs de 30 països. El curt guanyador va ser Noct. D’altra banda, l’actor Thomas Barrand va rebre el premi a la millor interpretació per a Noct, que també va aconseguir el Méliès d’Argent. I L’Ours Noir de Meryl Fortunat-Rossi va rebre el reconeixement del públic i Status Change, la menció especial.

Altres premis del certamen van ser el Turbo Kid, que va ser per a François Simand, Anouk Whissel i Yoann-Karl Whissel, i va haver-hi una meció especial per a Excess Flesh, de Patrick Kenelly. El guardó als millors efectes especials i maquillatge fou per Surgery, de The Clements Brothers.

Microrelats

En l’edició d’enguany els guanyadors dels microrelats va ser per a La Esquina, del valencià Carlos Moreno Gómez (Castellà), i Petit, del barceloní David Castejón (Català).

Redacció / Foto: Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix