La Fundació Xarxa celebrarà el seu vintè aniversari a Sant Feliu

Hi ha previst dos esdeveniments culturals per al 21 de novembre: el IV Tast d’Espectacles Infantils i Familiars i la commemoració de les dues dècades de vida de l’entitat.

Sant Feliu de Llobregat es convertirà en la capital cultural catalana per un dia. El 21 de novembre se celebraran dos esdeveniments organitzats per La Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya. D'una banda, es farà la quarta edició del Tast d'Espectacles infantils i familiars que tindrà lloc al Centre Parroquial i, per l’altra, es commemoraran els 20 anys de La Xarxa amb diferents activitats festives obertes a tothom.

El Tast d'Espectacles és un esdeveniment que La Xarxa organitza per tal de donar a conèixer nous espectacles de l'escena catalana. Segons Joan Lorenzo, cap de l’àrea d’espectacles de l’entitat i també responsable del grup local de l'entitat a Sant Feliu, el Tast és com "una macedònia d'espectacles" on es veuran al llarg de dues hores fins a 10 fragments d'espectacles diferents de companyies professionals, tant veteranes com novelles. Es podran veure propostes de teatre musical, contes, titelles, dansa, màgia o clown, entre altres disciplines. I és que l'objectiu del Tast és oferir un ventall de propostes variades i de qualitat que permeti als programadors de sales de teatre o responsables de distribuïdores fer contractacions de cara a la pròxima temporada. Alhora és una oportunitat important per les companyies i els professionals del món del teatre per mantenir el contacte i establir nous vincles. 

Paral·lelament a la celebració del Tast, la Fundació Xarxa celebrarà el 20è aniversari. Per tal d'implicar la ciutadania, es faran tallers de titelles i un espectacle d'animació durant el matí del dissabte 21 de novembre a la plaça de la Vila. La presidenta de la Fundació Xarxa, Isabel Arias, assegura que en aquests 20 anys "s'ha fet un llarg recorregut però encara queda molt camí a fer". Ha destacat especialment l'estructura de l'entitat que compta amb 78 grups locals repartits en 30 comarques del territori català.

Redacció / Foto: Torrelles Legends

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix