Citilab inaugura una exposició “Robots, un viatge de la ficció a la realitat”

Es pot veure una selecció de les obres i autors més destacats de la literatura, cinema i còmics que tenen els robots com a protagonistes.

El Citilab acull, des de dilluns passat i fins al 22 de novembre, l’exposició "Robots, un viatge de la ficció a la realitat", una producció del Centre Cultural Sant Josep amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i organitzada per l’Ajuntament de Cornellà i el Citilab. Es pot veure una selecció de les obres i autors més destacats de la literatura, cinema i còmics que tenen els robots com a protagonistes.

L’exposició realitza un recorregut amb la idea que els robots són un clar exemple d’anticipació tecnològica. S’emmarca en la celebració de la 31a Mostra del Còmic de Cornellà i coincideix amb la 20ª Setmana de la Ciència. A més, en paral·lel s'impartirà una xerrada als instituts de la ciutat de Cornellà titulada "Robots: de la ciència-ficció a l'era de la robòtica".

Redacció / Foto: Citilab

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix