La 165ª Fira de la Candelera ja té cartell oficial

Lluís Subirats, amb “Camp i Taula”, ha guanyat el concurs que des de fa 30 anys serveix per escollir la imatge de la Fira.

“Camp i Taula”, de Lluís Subirats, és el títol del cartell guanyador de la 165a Fira de la Candelera que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de febrer de 2016. Un cartell que ha presentat el dissenyador barceloní, Lluís Subirats Ballesteros.

En total es van presentar 44 obres al concurs i avui s’ha fet la presentació en societat de l’obra guanyadora. Subirats ha explicat que des del primer moment vaig voler sumar dos mons: el de l’agricultura i el de la gastronomia, i aprofitar per explicar el cicle del producte i l’evolució de la mateixa Fira.”

D’altra banda, durant l'acte l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha destacat que “el cartell és un dels elements més importants que tenim per promoure la Fira i els seus valors, que són els de la nostra vila” i ha subratllat que “la imatge guanyadora subratlla l’enfocament cada cop més gastronòmic i de proximitat que té la Candelera”. Mentrestant, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha comentat que “aquesta imatge és molt ajustada al què és la Fira en ple segle XXI” i ha incidit en què “d’una manera molt visual i entenedora explica d’on ve i cap a on va la Candelera”.

 

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix