Els Castellers de Cornellà celebren la seva vint-i-cinquena Diada

Durant el pròxim cap de setmana s’han programat dues actuacions a la plaça de la Sardana (31 d’octubre, 18 h) i a la plaça de l’Església (1 novembre, 12 h).

Els Castellers de Cornellà celebraran aquest cap de setmana la seva gran festa. La plaça de l’església serà escenari el pròxim 1 de novembre, a partir de les dotze del matí, de la vint-i-cinquena Diada. Un esdeveniment que comptarà amb la participació dels Castellers de Cornellà, entitat organitzadora, dels Xics de Granollers i els Castellers de Barcelona. Mitja hora abans es farà una Cercavila des de la seu de l’entitat fins a la plaça de l’Església.

Un dia abans, el 31 d’octubre, hi ha previst la primera actuació a la plaça de la Sardana (18 hores) amb la participació dels Castellers de Cornellà, els Castellers de Badalona i la Colla Jove dels Castellers de Barcelona. Els Castellers de Cornellà fan una crida perquè tothom hi participi.

Des de l’entitat organitzadora es considera que “la Diada és la nostra festa més important, allà on portem a plaça els castells més importants i, on juntament amb Corpus, actuem davant del nostre públic” i s’afegeix que la Diada “representa per a nosaltres, molt més que fer castells, ja que parlem d'un sentiment de poble, d'activitats obertes a tothom, de participació ciutadana, i de moltes ganes de fer-nos sentir per Cornellà, i de portar el color lila de les nostres camises més enllà de les parets del nostre Local.”

Redacció / Foto: Castellers de Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix