Jordi Gonell, un vicentí que vol obrir-se camí en el món literari

L’escriptor novell publicarà ben aviat la seva primera novel·la “Un viatge per les estrelles” amb el suport de Mecenix.

“Un viatge per les estrelles”. Aquest és el nom el primer llibre de l’escriptor Jordi Gonell, que aviat veurà la llum i no vol deixar ningú indiferent. El vicentí s’estrena en el món editorial i explica que la seva experiència a l’hora d’escriure, el que serà en un futur pròxim el seu primer llibre, “ha estat molt enriquidora” i afegeix que “el llibre val la pena. És un viatge per un món de sentiments i d'emocions, que el protagonista del llibre viu en primera persona, tot resseguint l'estol que cada dia i nit ens acompanya, després d'un pròleg on l'autor ens ensenya el seu pas pel Camino de Santiago.El protagonista coneix l'amistat i l'amor, que l'ajuden a no pensar tant en coses innecessàries."

L’autor té un blog (jordigonell.wordpress.com)on es pot llegir dos petits textos del seu llibre. A més, ja ha pogut tastar l’experiència en el món editorial i les dificultats que hi ha alhora d’obrir-se camí com a novel·lista: “tot just estic descobrint-lo, però no em vull aturar tot i les dificultats que suposa”. De fet, Gonell ja té nous projectes literaris de temàtica diversa que està treballant.

Mecenatge

Per fer realitat el seu somni, Jordi Gonell ha aconseguit que el portal web de mecenatge, Mecenix, li obri les seves portes per aconseguir els recursos econòmics per a la publicació del seu primer llibre. Jo desconeixia els micromecenatges i des del principi l'editorial m'ha estat donant suport i atenent en tot el que he necessitat. Els estic molt agraït”.

Gonell reconeix que serà complicat arribar al 100% del finançament, “ja que queden pocs dies perquè els compleixi el termini perquè la gent pugui fer aportacions”, explica. I és que el pròxim 3 de novembre és el darrer dia. L’escriptor diu que no s’ha de pagar res per avançat, sinó fer la inscripció i enviar l’email per, posteriorment, fer el pagament.

Amb una aportació de 14 euros el mecenes rep el llibre a casa. Amb 15€ rep el llibre firmat. Amb 35€ dos llibres i una menció al llibre i amb 60€ tres llibres i més privilegis tal com s'explica a la pàgina http://mecenix.com/un-viatge-per-les-estrelles, que és la pàgina de l'editorial, que també s'encarrega del micro-mecenatge i on es poden fer les aportacions.

Redacció / Foto: Jordi Gonell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix