Gavà acull durant quatre dies cinema i drets humans

L’onzena edició del Festival GavàMón s’obre al públic familiar, a diferents expressions artístiques i a nous escenaris.

Gavà acull del 15 al 18 d’octubre el Festival de Cinema i Drets Humans, GavàMón, que enguany arriba a l’onzena edició sota l’organització de l’Ajuntament. Al llarg de quatre dies, projeccions locals i internacionals contribuiran, segons el regidor de Joventut i Cooperació, Eric Plaza, “a sensibilitzar sobre la situació de vulneració dels drets humans i a difondre d'iniciatives impulsades per institucions, col·lectives o persones a favor dels drets fonamentals de les persones”. Tot i tenir el cinema com a protagonista, el GavàMón, també incorpora altres activitats i disciplines artístiques per oferir un programa adreçat a tot tipus de públic.

Com a novetat, enguany el festival incorporara pel·lícules per a tots els públics, com ara el familiar, que s’afegeix a les projeccions més destinades al públic infantil o juvenil. Hi haurà també projeccions audiovisuals d’entitats gavanenques junt amb pel·lícules de Sud-àfrica, França, Regne Unit, Estats Units i Aràbia Saudí, i els curtmetratges del II Concurs Internacional, que enguany ha comptat amb la participació de 134 films d’arreu del món.

Altres iniciatives artístiques

El festival també s’obre a altres iniciatives artístiques, com ara el teatre, la música, la pintura i la fotografia. Així, en col·laboració amb l’Agrupació Fotogràfica de Gavà, es convoca el I Concurs Fotogràfic GavàMón, amb la participació de 34 obres i el guanyador del qual es coneixerà en el decurs de la inauguració del festival, el divendres, 16 d’octubre, a les 20.30 hores a l’Espai Maragall.

Redacció / Foto: GavàMón

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix