L’Esbart Sant Martí busca la imatge del seu 50è aniversari

La secció de l’Ateneu Torrellenc organitza un concurs per escollir-la per utilitzar-la en la difusió dels actes que se celebraran durant tot l’any 2016.

L’Esbart Sant Martí celebrarà el pròxim any el seu 50è aniversari. L’entitat cultural ja s’ha posat en marxa per començar a preparar els actes commemoratius. Els seus integrants van tenir una primera reunió amb exdansaires i altres persones vinculades a l’esbart per començar a preparar les activitats d’aquesta efemèride.

Concurs de logotips

Una de les primeres ha estat la convocatòria d’un concurs de logotips per escollir la imatge del 50è aniversari, que figurarà en tot el material de difusió dels actes que s’organitzin amb motiu de la celebració.

L’Esbart ofereix des de fa 50 anys al municipi una activitat d’expressió i coordinació a través de la dansa catalana. Actualment compta amb grups des de P3 fins a ESO, a més del cos de dansa. La intenció de la secció de l’Ateneu Torrellenc és organitzar activitats de commemoració de l’aniversari durant tot l’any 2016.

Redacció / Foto: Esbart Sant Martí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix