Sant Joan Despí, ciutat convidada al 48H Open House Barcelona

La ciutat participarà en el festival d’arquitectura que obrirà nombrosos espais de la ciutat on es faran visites guiades.

Sant Joan Despí és, aquest any, la ciutat convidada del festival d'arquitectura 48H Open House BCN que se celebrarà a la ciutat comtal els dies 24 i 25 d'octubre. Aquesta iniciativa, impulsada per l'associació 48h Open House Barcelona, convida la ciutadania a fer visites guiades durant un  cap de setmana per descobrir el patrimoni modernista i altres espais d'interès.

Es podran visitar els estudis de TV3, l'Ermita del Bon Viatge, Can Po Cardona, la Fàbrica de Cartró de les Begudes, la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, etc. El 48H Open House BCN se celebrarà de manera simultània a Barcelona i Sant Joan Despí.

Recerca de voluntaris

Durant les dues jornades es faran visites a aquests espais i, a més a més, es faran itineraris modernistes per complementar aquest intens cap de setmana. Per organitzar les visites l'Ajuntament demana la col·laboració de la ciutadania que pot participar com a voluntaris. Els ciutadans es poden inscriure al web www.48hopenhousebarcelona.org o bé demanar més informació al Centre Jujol-Can Negre.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix