Una nova escultura de Lorenzo Quinn ja llueix a Viladecans

L’obra 'En Perspectiva', de l’artista castelldefelenc, s’ha instal·lat en el parc de Can Sucre.

Avui s’ha inaugurat l’escultura ‘En Perspectiva’, cedida per l’escultor Lorenzo Quinn al municipi de Viladecans. L’artista castelldefelenc manté una relació especial amb Viladecans, ja que té el seu estudi a la ciutat. La nova escultura, una mà gran que sosté entre els dits un petit planeta Terra, és la segona que l’autor italoamericà té a Viladecans. L’altra és situada al pati del Col·legi Sant Gabriel i la va realitzar en homenatge als joves estudiants de l’escola morts en l’accident de trànsit a Golmayo (Sòria) l’any 2007.  

L’obra vol fer reflexionar sobre la relativitat de la grandesa de les persones i les coses: “Les persones creiem que som molt grans, però som molt petites en relació al planeta, i el planeta que sembla immens és ínfim si es compara amb l’univers. Només les persones unides podem arribar a ser un ens important.”

L’escultura viladecanenca està feta en bronze, acer inoxidable i llautó i fa 1,75 metres d’alçada. Ha estat instal·lada en el nou parc de Can Sucre, “una de les zones –segons va explicar l’alcalde Carles Ruiz– que guanyarà més centralitat en el Viladecans dels pòxims anys, quan es desenvolupi el pla urbanístic de Llevant”. Ruiz ha mostrat el seu agraïment per la cessió de l’escultura a la ciutat per part d’un artista “que sempre s’ha implicat molt amb la ciutat i a qui considerem un veí més.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix