La Trobada de Puntaires de Sant Esteve arriba a la 22a edició

Se celebrarà dissabte 19 de setembre a la plaça Xic Mateu amb la presència de més de 300 aficionades.

La plaça Xic Mateu acollirà el pròxim dissabte, 19 de setembre, la vint-i-dosena edició de la Trobada de Puntaires. L’acte comptarà amb la participació de més de 300 aficionades, que vindran de diverses poblacions d’arreu de Catalunya. La Trobada està organitzada pel Col·lectiu de Puntaires amb el suport de l’Ajuntament i començarà a les 17.00 hores. Carregades amb el coixí, boixets, fil, patrons i agulles, les participants vindran de les poblacions de Sant Sadurní d’Anoia, Hospitalet, Castellbisbal, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Joan Despí, Barcelona, Piera, Vallbona, Sant Pere de Riudebitlles, Viladecans, Pobla de Claramunt, Igualada i la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló).

Parades
A més de poder compartir i xerrar sobre blondes, punyetes, mocadors i altres temes relacionades amb els boixets, les aficionades també trobaran tres parades on podran comprar tot allò relacionat am les puntes de coixí.

El grup de teatre L’Ull de Bou col·labora un any més dinamitzant la Trobada. Durant l’acte, el Col·lectiu de Puntaires donarà un quadre fet amb puntes de coixí a l’Ajuntament, pel seu suport a aquesta tradició.

El Col·lectiu de Puntaires, a més d’organitzar la Trobada anualment, imparteix classes al Centre Cívic de Sant Esteve Sesrovires durant tot l’any. Les classes són els dilluns (de 16 a 19h) i els dimecres (de 15 a 19h). El preu és de només 20 euros al mes.


Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix