Cal Altisent, un nou equipament per a Sant Climent de Llobregat

La intenció és convertir l'espai en un centre d'interpretació i d'activitat de proximitat per potenciar el seu patrimoni històric, relacionat amb la pagesia i el treball al camp.

L'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha incorporat recentment un nou equipament al conjunt de recursos públics que té actualment. Es tracta de Cal Altisent. El consistori municipal baixllobregatí ha demanat suport tècnic a la Diputació de Barcelona perquè ajudi a trobar l'encaix a partir de les necessitats socials i culturals d'aquest municipi del Baix Llobregat. 

Nou centre d’interès

La corporació ha elaborat un document que planteja una proposta de planificació per definir les línies estratègiques de treball per a Cal Altisent. Segons aquest estudi, per la seva ubicació i les instal·lacions que té, l'equipament és idoni per convertir-se en un nou centre d'interès de Sant Climent, esdevenint un espai públic de relació i un centre de cultura de proximitat, a la vegada que un centre de dinamització econòmica amb activitats de reforç de sectors estratègics del municipi.

La proposta demana convertir l'espai en un centre d'interpretació i d'activitat de proximitat per potenciar el seu patrimoni històric, relacionat amb la pagesia i el treball al camp, que representa la seva singularitat, i atraure així públics ben diferents que puguin gaudir de totes les seves riqueses naturals i culturals. La idea és construir un projecte al voltant de la història, el patrimoni i la recuperació de la memòria de la vila, amb la implicació i la participació dels veïns de Sant Climent.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix