L’estrena del PAS de Martorell va aplegar unes 1.500 persones

La Locomotora Negra i els txalapartaris d’Oreka TX van ser els encarregats d’obrir la segona edició.

Aquest cap de setmana es va inaugurar la segona edició del Pont de les Arts de Martorell (PAS) amb la presència als jardins del pont del Diable d’unes 1.500 persones. La banda de swing i jazz clàssic de Locomotora Negra va obrir ser l’encarregada d’obrir l’edició d’aquest any divendres, mentre que els txalapartaris d’Oreka TX van ser els protagonistes de la nit musical de dissabte.

La Locomotora Negra, que enguany compleix 44 anys de trajectòria, va obrir divendres la II edició del PAS de Martorell acostant a l'amfiteatre del pont del Diable unes 900 persones. La formació musical va tocar alguns temes procedents dels grans clàssics i d’altres de propis, inclosos al seu disc d’estàndards. Dissabte va ser el torn de txalaparta del grup Oreka TX, una formació basca que fa música a partir d’instruments tradicionals i rurals des de 1997, i que presentava a Martorell el seu tercer treball, Sílex. El so compassat de les barres metàl·liques impactant sobre uns taulons de fusta va venir acompanyat d'altres instruments va atreure unes 600 persones.

Restauració i marxandatge

Paral·lelament, l'organització del PAS va incloure en la zona de concerts un sector de restauració i també un espai de marxandatge en el qual el públic pot adquirir els discs dels artistes presents en aquesta segona edició del Pont a les Arts de Martorell.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix