La Mostra TransArt d'artistes joves arriba a la quarta edició

L'objectiu és convertir l'exposició en un espai de referència en la divulgació i promoció dels artistes novells. 

La sala d'exposicions del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat serà escenari, el pròxim divendres 26 de juny a les 20 hores, de la inauguració de la mostra TransArt, que aplegarà l'obra d'una vintena de joves artistes, tant locals com de fora de Sant Feliu. En aquesta edició, la mostra gira entorn de les xarxes socials i la capitalització de la cultura des d'un enfocament crític. L'objectiu és convertir l'exposició en un espai de referència en la divulgació i promoció dels artistes novells. 

Enguany, a més, s'ha fet un pas endavant afavorint una participació més activa dels artistes. En aquest sentit, alguns dels joves que exposen la seva obra s'han constituït en el col·lectiu artístic Inútils, i d'altres actuen també com a comissaris de la mostra, fet que ha propiciat la incorporació de nous llenguatges artístics. Així, s'hi podran veure pintures, dibuixos, música, escultura, ceràmica i vídeoart, a més de les performances inaugurals. De cara al 2016, TransArt mirarà d'introduir també arts escèniques com el teatre i la dansa.

Concert de Mozart

Com a activitat complementària a l'exposició, el diumenge 28 de juny, a les 18.30 hores, es farà a l'Auditori del Palau Falguera el concert "Íntims: Mozart", en el marc del projecte Beta, amb una innovadora posada en escena i amb el suport de creacions audiovisuals.  

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix