Reconeixement comarcal als treballs dels alumnes de batxillerat

L’Auditori del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat va acollir l’acte de lliurament de la tercera edició dels Premis Edurecerca.

L'Auditori del Palau Falguera va ser escenari aquesta setmana l'acte de lliurament de la tercera edició dels Premis Edurecerca del Baix Llobregat. Els guardons, convocats pels Serveis Territorials d'Ensenyament juntament amb la col·laboració de representants del teixit associatiu i empresarial de la comarca, pretenen reconèixer els treballs dels alumnes que cursen estudis de batxillerat. En l'edició d'aquest 2015 es van atorgar 10 premis corresponents a les diferents modalitats o categories dels guardons. En total optaven als reconeixements 55 treballs que han estat realitzats per 65 alumnes de 43 centres educatius de la comarca.

Durant l'acte de lliurament de premis va actuar el Combo de Jazz de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu. Els alumnes guanyadors dels guardons van ser obsequiats amb un val per a la compra de material escolar i entrades per al CineBaix.

Premis vinculats al territori

Les entitats impulsores del Premi Edurecerca convoquen cadascuna un premi relacionat amb el seu àmbit d'influència. Així, els premis d'aquest 2015 han estat promoguts pel Consell de Dones, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, el Consorci de Turisme, el Centre d'Estudis Comarcals, la Fundació Orienta, Innobaix, el Parc Agrari i la Universitat Politècnica de Catalunya. A més, l'Ajuntament de Sant Feliu també va convocar un premi amb l'objectiu de reconèixer un treball que per la seva temàtica no pugui incloure's en cap de les modalitats establertes.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
218

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix