La segona edició del 'Llobregatassu' es fa a Sant Vicenç els Horts

És jornada d’activitats i lleure juvenil organitzada per la Federació de Casals de Joves de Catalunya i que, enguany, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La ciutat baixllobregatina és l’encarregada enguany d’acollir la segona edició del ‘Llobregatassu’, organitzat per la Federació de Casals de Joves de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç i la participació de l’Assemblea de Joves L’Aixada de Sant Vicenç dels Horts.

És jornada de lleure juvenil amb un ampli ventall d’activitats. El tret de sortida serà una paella de germanor entre la comissió d’organització i les entitats organitzadores, a partir de les 14h. A la sobretaula, s’organitzarà una dinàmica on les entitats participants explicaran el seu model d’organització, objectius i dificultats per tal de generar un debat col·lectiu i constructiu.

Serà més tard, a les 17 h, a la pista de la Foneria, quan començaran els tallers, que seran oberts a tot el públic. Els assistents podran participar en el taller de pancartes, un taller muay thay, un de graffiti i un darrer taller de teles acrobàtiques.

‘Cercabirra Popular’ i concerts

Una mica més tard de les 21 hores s’iniciarà la ‘Cercabirra Popular’, amenitzada per la batucada Baketomba, que recorrerà diferents places i carrers del municipi. Quan acabi el seu recorregut, la pista de la Foneria acollirà, a partir de les 23h, diferents actuacions musicals. El cartell l’obriran les molinenques ‘Komba’t’, que donaran pas, posteriorment, al punk d’Érase una Hez’. Entre concert i concert, hi haurà també el groove de ‘Soundbarri Percussió’, de Cornellà. ‘PD Txivi’ i ‘PD Trip’s on Fire’ seran els encarregats de conduir el ‘Llobregatassu’ cap el seu punt i final.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix