Sant Feliu, Abrera i Vallirana participaran en el V Festival SIMFÒNIC

Més de 5.000 alumnes d'escoles de música pertanyents a les Illes Balears i Catalunya, entre les quals hi ha les tres baixllobregatines, faran 100 concerts simultanis.

Aquest pròxim dissabte, 13 de juny, a partir de les 18 hores, se celebrarà el Festival SIMFONIC amb la participació de més de 5.000 alumnes d'escoles de música de dotze ciutats catalanes i sis de les Illes Balears. Cal destacar que són ciutats simfòniques de la demarcació de Barcelona Abrera, Sant Feliu de Llobregat -foto- i Vallirana.

Els concerts del Festival SIMFONIC se celebren en espais emblemàtics de manera gratuïta, agrupant diferents estils musicals i en espais singulars. També es podrà escollir entre formacions de caire clàssic (orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano i cant coral), concerts de swing, grups de jazz, cors de gospel, música electrònica i fins i tot, música tradicional i popular.

En aquesta cinquena edició, el Festival SIMFÒNIC compta amb l'apadrinament de Josep Carreras, protagonista  del videoclip de presentació amb El Cant dels Ocells com a banda sonora. Aquesta cançó sonarà el 13 de juny a les 19h de manera simultània a tots els concerts. La iniciativa és impulsada per l'Associació SIMFONIC, amb l'objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l'aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

Redacció / Foto: Arixu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix