Esplugues acull la Trobada de Col·leccionistes de Rajola Catalana i Ceràmica Antiga

Se celebrarà als Jardins de Can Tinturé el pròxim diumenge 31 de maig i també hi ha previst una demostració de pintada de rajoles amb la tècnica de la trepa, així com visites als museus de la ciutat.

Esplugues de Llobregat acollirà, un any més, la Trobada de Col·leccionistes de Rajolada Catalana i Ceràmica Antiga organitzada per l’Associació Catalana de Ceràmica, en col·laboració amb els Museus d'Esplugues. Els jardins de Can Tinturé acolliran, de 10 a 14 hores del pròxim diumenge 31 de maig activitats relacionades amb el món del col·leccionisme i la ceràmica i parades on es poden localitzar i adquirir peces antigues.

Demostració, visites i exposició

Com a complement a la trobada, a les 12 hores tindrà lloc una demostració de pintada de rajoles amb la tècnica de la trepa, a càrrec del Taller de Ceràmica SOT. I, paral·lelament, es realitzaran visites guiades als museus Can TInturé (a les 12 h) i La Rajoleta (a les 11 i a les 13 h) i se celebrarà una jornada de portes obertes a l'exposició temporal Ceràmica per a la salut de Can Tinturé.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix