El restaurant La Molletería guanya la segona edició de GastroGavà

El restaurant La Molletería guanya la segona edició de GastroGavà

L’espai gastronòmic es va celebrar en el marc de la Fira d’Espàrrecs de Gavà i va vendre un total de 10.700 tapes.

El restaurant La Molletaría amb la seva tala Alegria Mediterrània va ser el més votat amb un total de 264 vots i va ser el guanyador de la segona edició de GastroGavà. En segon lloc la Croissanteria Héctor, amb el seu croissant amb amanida i fruites vermelles ha rebut 155 vots i el tercer més votat ha estat Masia Solior amb 130 amb la tapa de patata farcida de brandada de bacallà sobre pebrot del Piquillo i espàrrec.

La proposta gastronòmica va ser organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació de Restauradors de la ciutat i va comptar amb la col.laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat. Raquel Sánchez ha felicitat a tots els restauradors per la seva implicació a GastroGavà, un espai gastronòmic que després de dos anys guanya en confiança i credibilitat “els tretze restaurants participants van oferir les seves millors tapes que han estat molt ben valorades per part dels visitants i això s’ha traduït en un increment en el nombre de tapes venudes. És per això, que espero que GastroGavà continui creixent i el pròxim any siguin més els restaurants participants.”

GastroGavà va comptar amb la participació de 12 restauradors que van oferir les seves tapes de creació pròpia on l’espàrrec i el producte local van ser els ingredients principals. En aquesta primera edició s’han servit 10.700 degustacions.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà