PIME Baix Llobregat-L’Hospitalet vol impulsar el comerç comarcal

Es va reunir amb els ajuntaments de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí per a presentar PIMEComerç. 

 

PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet i l’Ajuntament Sant Just Desvern van mantenir una reunió en la qual es va plantejar la necessitat de donar assessorament i suport,  tant des de PIMEComerç com  des de l’Ajuntament, per a la constitució d’una nova associació de botiguers. A la reunió van assistir Antonio Boza, president de PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet i Amparo Vinaja, tècnica de PIMEComerç al territori; el regidor de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, Ferran Tost, i la tècnica de Comerç Laura Brunet. La trobada ha servit per parlar i exposar la situació actual del comerç al municipi, així com per plantejar la signatura d’un conveni de col·laboració en un futur molt proper. 

D’altra banda, PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet i l’Ajuntament de Sant Just Despí també van mantenir una reunió amb l’objectiu de presentar PIMEC Comerç i valorar iniciar accions conjuntes per donar suport al comerç de proximitat del territori. En la reunió van assistir Antonio Boza, com a president de PIMEComerç de Baix Llobregat- l’Hospitalet, i Amparo Vinaja com a coordinadora de comerç; el regidor de Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, Cristian Rastrojo, i la tècnica d’àrea, Àngels Vime. La trobada ha servit també per establir les línies per a la creació d’un projecte de cooperació. Durant aquesta reunió s’ha informat del proper Consell de Comerç previst al territori.

 

Redacció / Fotos: PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix