La 32a Mostra de Sant Vicenç tanca amb una gran participació

Durant tres dies el municipi ha gaudit d’un ampli programa d’activitats per a tots els gustos i edats.

Sant Vicenç dels Horts va posar el punt i final a un intens cap de setmana on s’ha celebrat la 32ª Mostra i la Festa Major d’Hivern 2016. Durant tres dies, els vicentins i vicentines han pogut gaudit d’un ampli ventall de propostes per a tots els gustos i totes les edats, a més de l’alta participació d’entitats i associacions en el seu extens programa d’activitats culturals i de lleure.

L’alcaldessa de la localitat baixllobregatina, Maite Aymerich, va destacar ahir  en el seu discurs a l’acte de cloenda de l’edició d’enguany de la Mostra que “ha estat gràcies a les més de seixanta entitats i als col·laboradors que heu estat al peu del canó que hem pogut oferir un programa d’activitats molt variat, amb propostes per a totes les edats i amb espais comuns d’interrelació i d’intercanvi artístic i cultural. Sense vosaltres, aquesta Mostra Comercial i Agrícola no hauria estat possible”. A més, l’alcaldessa va voler subratllar l’estima dels milers de vicentins i vicentines envers el seu poble i l’excel·lent acollida d’aquests darrers tres dies.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix