El 6 de març començarà la temporada 2016 de la Passió d’Olesa

Aquesta nova temporada es vol donar encara més pes a les intèrprets femenines dins l'espectacle i es suprimirà una escena del primer acte.

La Passió d’Olesa ja té data perquè arrenqui la temporada 2016 del drama sacre. La data escollida serà diumenge 6 de març. Abans però, ja han començat els assajos dirigits per l’equip encapçalat per Ignasi Campmany, i integrat també per Oriol Garrido, Llorenç Segura i Esther Vela.

Novetats

Tots quatre fa temps que treballen a preparar els assajos de la nova temporada, que novament vol donar més pes a les intèrprets femenines. Això farà que, a partir d’aquest 2016, personatges que habitualment eren interpretats per homes passaran a tenir fisonomia femenina. Per contra, se suprimeix una escena del primer acte que estava interpretada íntegrament per dones: la vall dels leprosos. En la part interpretativa també hi ha novetats en la temporada 2016 de La Passió d’Olesa.

Seguint amb les novetats, ja la temporada passada es va voler donar més pes i treball, en el segon i tercer actes, a aspectes com la il·luminació. I enguany això torna a ser una prioritat. Per millorar aspectes d’il·luminació és cabdal, ha dit Ignasi Campmany, poder assajar amb vestuari. D’aquí que es vulgui fer un assaig general complet abans de l’estrena, el dia 28 de febrer.

 Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix