Set detinguts més en relació amb la invasió al camp de l’RCD Espanyol

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra han enxampat una persona a Sant Boi i un altre a Sant Feliu de Llobregat, a més de tres a Barcelona i una a Pineda i Solona

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui a un total de set homes en la segona fase de la investigació relacionada amb la invasió al camp de l’RCDE Stadium -actualment s’anomena Stage Fornt Stadium- del passat 14 de maig durant la celebració del títol de Lliga de l’FC Barcelona. Aquests detinguts se sumen als sis detinguts que es van realitzar el 2 de novembre.

Captura de pantalla 2023 11 16 a las 16.47.41

Els detinguts tenen entre 18 i 44 anys i no tenen antecedents per delictes relacionats amb la violència amb el món de l’esport i tampoc no són membres dels grups d’ultres d’animació. Les detencions realitzades han estat realitzades per la CGINF. Tres a Barcelona, una a Pineda de Mar, una a Sant Boi de Llobregat, una a Sant Feliu de Llobregat i una a Solsona.

6461ed6aa4e83.r d.3047 3190 554

En relació amb aquesta invasió de camp, pel que fa a persones que no van tenir conductes delictives, els Mossos d’Esquadra han iniciat prop d’uns 50 procediments administratius per infraccions a la llei contra la violència, racisme, xenofòbia i intolerància a l’esport.

Redacció / Fotos: Arxiu