El Baix tornarà a ser protagonista a la Volta Ciclista a Catalunya

Imprimeix

Viladecans acollirà el final de la cinquena etapa i diversos municipis de la comarca veuran el pas de la setena

La Volta Ciclista a Catalunya ja té definides totes les seus del recorregut de la seva 103a edició, que es disputarà entre els dies 18 i 24 de març de 2024. Com ja és tradició, el Baix Llobregat tornarà a ser una de les comarques protagonistes. Els millors ciclistes del món competiran un any més per les carreteres catalanes en una edició que promet un gran espectacle, amb tres arribades en altura, seus inèdites i retorns molt esperats.

Captura de pantalla 2024 01 04 a las 18.34.42

La històrica cursa UCI World Tour catalana comptarà amb set etapes plenes de novetats entre Sant Feliu de Guíxols i Barcelona, en un recorregut que ja s’ha definit després de fer-se els anuncis de totes les seus del recorregut d’aquesta edició de 2024.

7967f

La 103a edició de la Volta tornarà a tenir per segon any consecutiu tres arribades en altura, i és que a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Vallter i Port Ainé s’hi suma la berguedana Queralt, que es viurà el penúltim dia de cursa. Així doncs, la prova descobrirà seus inèdites en la seva història com les del mateix santuari de Queralt i Viladecans -municipi vinculat a aquesta competició ciclista en la darrera edició amb un esprint intermedi en la setena etapa-, que acolliran arribades d’etapa, i Altafulla, que serà protagonista amb una sortida d’etapa. A més, diversos municipis de la nostra comarca veuran el pas de la darrera etapa.

Redacció / Fotos: Volta Ciclista a Catalunya