La Portals 2017 ja espera 1.500 ciclistes

Imprimeix

El Club Esportiu La Taca homenatjarà en l'edició d'enguany Joaquim ‘Purito’ Rodríguez

Tot a punt per a la celebració de La Portals 2017. Un esdeveniment, organitzat pel CE La Taca, que és una referència en el món del BTT a Catalunya, ja que aplega esportistes d’elit, popular i famílies. L’edició d’enguany se celebrarà aquest cap de setmana de l’1 i 2 d’abril. Una activitat esportiva que congregarà més de 5.000 persones entre participants, famílies, voluntaris, col·laboradors, etc.

L’1 d’abril està prevista l’organització de La Portals Solidària. Una pedalada pels més joves i per tots i tots aquells i aquelles que vulguin estar presents en La Portals però que no vulguin l’exigència de La Portals Btt. El recorregut tindrà una distància d’uns dotze quilòmetres. A més tindrà un vessant solidari, ja que es destinarà un euro de la inscripció a ASDENT.

26246601180 35fb64339f z

El 2 d’abril se celebrarà la vuitena edició de La Portals BTT amb un recorregut espectacular de 60 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.300 metres que transcorrerà per pistes i camins en un 90% i per asfalt en un 10%, passant pels quatre portals d’entrada (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat) i també Castellbell i el Vilar i Esparreguera.

Homenatge

El ciclista català Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, que recentment va anunciar la seva retirada definitiva com a corredor professional després de disset temporades, ha accedit a la petició del Club Esportiu Lataca i serà homenatjat a La Portals 2017 el dia 2 d’abril. ‘Purito’ Rodriguez compta amb grans victòries en el seu palmarès de les que destaquen tres vegades millor corredor del món de la classificació UCI WorldTour, pòdium al Giro, Tour i Vuelta, guanyador dues edicions de la Volta a Catalunya, Volta al Pais Basc, Giro de Lombardia, medalla d’argent al Campionat del Món a Florència... A més també participaran els habituals exprofessionals Àngel Edo, Marta Vilajosana, Marino Lejarreta, Israel Nuñez, Pepe Recio, Melcior Mauri, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, entre altres.

fotojoaquimipepenoticiaweb

Redacció / Fotos: AF Collbató-CE La Taca