Set ferits en un accident d’un cotxe a Sant Esteve Sesrovires

El vehicle ha caigut per un desnivell d’uns quinze metres

Un accident de trànsit a Sant Esteve Sesrovires ha causat set persones ferides. El succés ha passat la matinada d'aquest diumenge, segons han informat els Bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

GI3OM5cWwAAXLPH

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a la 1.39 hores per un vehicle que havia sortit de la via i havia caigut per un desnivell d'uns quinze metres. Quan els bombers han accedit al vehicle es van trobar els set ferits, sis lleu i un de menys greu, fora del vehicle i els hi han fet una primera atenció. Quatre d'aquests han estat evacuats pel seu propi peu, però en tres casos va ser necessari fer-ho amb grua lleugera des de l'autoescala.

GI3OvO3WUAEaq95

Els ferits són sis dones i un home. Els Bombers han activat nou dotacions, entre les quals efectius GRAE i l'equip conjunt amb el SEM. Aquest hi va activar també cinc unitats terrestres.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix