Joel Plata, cinquè per equips en l’Europeu de gimnàstica artística

En la categoria júnior, Sergio David Kovacs (CG Sant Boi) va ocupar la dotzena plaça final en el concurs complert

Espanya va aconseguir ahir una cinquena posició en la prova per equips del Campionat d’Europa de gimnàstica artística que s’ha disputat a Rimini (Itàlia). L’equip espanyol, format pel viladecanenc del CG Sant Boi, Joel Plat, Thierno Diallo, Nicolau Mir, Néstor Abad i Daniel Carrión, ha finalitzat amb 247.725 punts, molt a prop de la quarta plaça de Turquia (248.029). El títol ha estat per Ucraïna amb 255.762. Després dels quatre primers aparells Espanya era vuitena, però en la barra i el terra va remuntar fins a la cinquena posició. En l’últim europeu la selecció espanyola va ser sisena.

GML 34KWYAADZ0E

Plata ha competit en quatre aparells i ha destacat en el terra amb 14.066 i la barra amb 13.933. També ha competit en el cavall amb arcs (13.633) i les anelles (13.200).

GMPzkQtW8AA6uqe

En la categoria júnior, Sergio David Kovacs (CG Sant Boi) ha ocupat la dotzena plaça final amb 77.265 en el concurs complert. Va aconseguir la millor nota en el salt, amb 14.100.

Redacció / Fotos: RFEG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix