Detinguts dos homes per sostreure ulleres d'un magatzem

Un dels dos lladres, veïns de Cornellà de Llobregat, les furtava del dipòsit de l'empresa òptica on treballava ubicada a l'Hospitalet, i després lliurava el material a un altre individu que les venia a un establiment de compravenda d'objectes de segona mà de la mateixa localitat.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes, de 26 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Cornellà de Llobregat. Un d'ells va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de furt continuat, i l'altre com a cooperador necessari.

Els fets es remunten al 9 de juny quan el Grup d'Activitats Rellevants per a la Seguretat Ciutadana de la policia administrativa va detectar la venda d'un seguit d'ulleres de marques molt conegudes i d'un alt valor afegit que es realitzava de manera irregular. Les investigacions fetes pels agents van permetre identificar l'origen d'aquestes ulleres i, poc després, la persona que les sostreia: un treballador d'un magatzem de distribució d'una empresa òptica ubicada a l'Hospitalet de Llobregat. Així mateix, els investigadors van esbrinar qui s'encarregava de vendre les ulleres furtades del magatzem a una botiga d'objectes de segona mà de la mateixa ciutat. Finalment, el 14 de juny els mossos van detenir els presumptes autors pel furt i distribució de les ulleres de sol. D'un total de 36 ulleres sostretes, se n'han recuperat 27, amb un preu estimat de mercat de 5.000 euros.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 
Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix