Detingudes a Esparreguera tres persones per cultiu indoor de marihuana

La Policia Nacional va intervenir 114,694 kg. en estat de floració i 52,598 kg. de cabdells

Agents de Policia Nacional han detingut a tres persones d'una organització criminal que presumptament es dedicaven al cultiu de marihuana indoor en una nau industrial d’Esparreguera. A través de l'empresa elèctrica es va informar com la nau en qüestió tenia un excessiu consum elèctric, molt per sobre del normal.

Els agents policials van iniciar la recerca a fi de determinar si efectivament existia a l'interior una plantació de marihuana, efectuant-se vigilàncies per a esbrinar aquestes sospites. Finalment es va fer vigilància i seguiment a un dels vehicles investigats donant com a resultat la confiscació de 52,598 quilograms de cabdells de marihuana i la detenció de dos homes.

esparreguera marihuana 2

esparreguera marihuana 3

Posteriorment es va realitzar entrada i registre en la nau industrial investigada situada en la localitat baixllobregatina d'Esparreguera, en la qual es procedeix a la confiscació d'una plantació de marihuana amb un total de 237 plantes, amb un pes de 114,694 quilograms i la detenció d'una altra persona.

En la recerca han participat agents de les Comissaries Locals de Cornellà de Llobregat i de l'Hospitalet de Llobregat, comptant amb la col·laboració, a més, de Policia Local d'Esparreguera.

Redacció / Fotos: Policia Nacional

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix