Moren dues persones a Sant Boi de Llobregat i Gavà

Les víctimes són una dona per agressió amb una arma blanca a l’hospital psiquiàtric del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i un home d’edat avançada per un presumpte suïcidi.

Segons informa l’ACN, una dona de 54 anys ha mort aquest dimarts presumptament a mans d'un home de 60 anys a l'hospital psiquiàtric situat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat. Els Mossos d'Esquadra han rebut un avís a les vuit d'aquest matí del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que alertava d'una dona morta i, quan han arribat al lloc, han comprovat que hi havia una dona amb ferides per arma blanca. Els serveis sanitaris li han practicat maniobres de reanimació però no han pogut fer res per salvar-li la vida. Segons el SEM, la víctima es trobava ingressada a l'hospital psiquiàtric quan s'han produït els fets. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació dels fets i han pogut detenir l'agressor, també intern amb problemes psiquiàtrics.

Atropellament mortal

D’altra banda, un home d’edat avançada ha perdut la vida a Gavà al patir un atropellament d’un tren. Els fets han succeït al voltant de les deu del matí i en conseqüència la circulació de trens, entre Castelldefels i el Prat, ha estat interrompuda, segons ha informat RENFE. La incidència ha afectat els trens de la línia R2 i R2 sud i els trens regionals i de llarga distància. S'han acumulat retards de més de 45 minuts a l'R2 i a l'R2 sud mentre que els trens regionals i de llarga distància han estat desviats per Vilafranca del Penedès. Segons els Mossos d’Esquadra la víctima es podria haver suïcidat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix