Desmantellat un centre de distribució de marihuana a Sant Boi

Els Mossos d’Esquadra van detenir tres homes i van comissar 272 kg de cabdells ja preparats per a la seva distribució que tindrien un preu de venda en el mercat il·legal d’uns 300.000 euros.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Boi de Llobregat van detenir tres homes italians, d’edats compreses entre els 34 i els 54 anys, dos d’ells amb veïnatge desconegut i el tercer veí de Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Les indagacions policials, que havien començat el mes de febrer, van culminar divendres, 13 de maig. Els investigadors van interceptar un camió a la localitat de Sant Boi de Llobregat quan sortia d’una casa que havia estat investigada prèviament per motius relacionats amb la salut pública. En obrir la caixa del camió van observar dos palets de fusta que transportaven unes làmines de parquet i que en el centre de cada embalatge hi havia 72 bosses, precintades al buit, amb un quilogram de cabdells de marihuana preparats per a la seva distribució. A més a més, van localitzar 6.000 euros, en bitllets de 50 euros, i tres telèfons mòbils. Davant l’evidència, el conductor del camió, un home de nacionalitat italiana, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Quatre hores més tard, els agents van detenir dos homes més, també italians, quan sortien corrents de la mateixa casa. Van ser arrestats per un delicte de tràfic de drogues. Posteriorment, a la tarda, els mossos van fer una entrada i escorcoll al domicili on els detinguts preparaven la droga per a la seva distribució. A l’interior, els investigadors van localitzar 200 quilograms de marihuana i també 800 grams d’haixix distribuïts en embolcalls de 10 grams de pes cadascun d’ells com a pas previ per a la seva distribució i venda.

Així mateix, també van comissar eines i maquinària pròpies d’un centre de distribució a l’engròs de marihuana i d’altres substàncies estupefaents: 158 bosses similars a les trobades en el camió, dues màquines per a envasar al buit, balances de precisió i de pes per quilograms, així com tres palets ja buidats i preparats per transportar de forma dissimulada la droga.

La marihuana intervinguda arran d’aquesta investigació tindria un preu de venda en el mercat il·legal d’uns 300.000 euros i l’haixix 1.500 euros aproximadament.

Els tres arrestats, amb antecedents a Itàlia per diversos delictes, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó per a dos d’ells.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix