Els ajuntaments ja coneixen l’estudi per a la implantació del TAD

Té com a objectiu un millor coneixement sobre les àrees que no tenen cobertura amb els serveis regulars de transport de viatgers per trobar solucions.

L’estudi per a la implantació d’un sistema de Transport a la Demanda (TAD) al Baix Llobregat, que es troba en la fase inicial, i que el duu a terme l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona, s’ha presentat als responsables polítics i tècnics dels ajuntaments de la comarca.

Aquest estudi té per objectiu, assolir un millor coneixement sobre les àrees que no tenen cobertura amb els serveis regulars de transport de viatgers, i estudiar les ja cobertes per trobar solucions més viables i sostenibles, oferint un transport públic de qualitat, accessible i assequible, tant pels usuaris i usuàries, com per l’administració.

Un altre objectiu en el que està treballant l’AMTU, és crear una unitat que centralitzi la gestió i el telecontrol del servei en els diferents municipis. Es vol aconseguir una diagnosi de cada municipi i un conjunt de propostes d’actuació, per a després implantar experiències pilot d’acord amb la voluntat de cada municipi.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix