La candidatura d’Isidre Sierra es presenta a l’Ateneu Santfeliuenc

L’actual alcalde de Sant Climent de Llobregat va presentar un projecte “de renovació d’idees, projectes i il·lusions per al Baix Llobregat”.

L’Ateneu Santfeliuenc va acollir l'acte oficial, convocat pel Partit Demòcrata Català (PDC) a tota la militància baixllobregatina, de la presentació de les dues candidatures a president comarcal del PDC pel Baix Llobregat. Isidre Sierra, actual alcalde de Sant Climent de Llobregat i cap de la candidatura #renovemelbaix, va estar acompanyat en tot moment pel seu equip i durant la seva intervenció davant dels militants va fer molt èmfasi a la nova aposta de fer una política de consens des de les bases i comptant amb les persones, fugint de velles polítiques presidencialistes.

Segons Sierra  "estem preparats, amb ganes, amb moltes ganes per continuar treballant pel Baix Llobregat. Per fer-ho plegats amb tu. Tinc la sort de gaudir d’un equip jove, renovador, engrescat però sobretot experimentat i responsable. Volem precisament mostrar el compromís real de renovació, renovació de cares, renovació d’edat, d’idees, de projectes, d’il·lusions. Ho ha fet el nou partit en la seva direcció, no té cap sentit no fer-ho en les diferents direccions com són les comarcals."

L'acte d'ahir també va comptar amb les intervencions de Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, Josep Maria Llop, qui es va acomiadar com a president sortint de la comarca, i amb la presentació de les dues Defensores de l'Associat, figura que també serà votada el proper 30 de setembre i 1 d'octubre.

L'acte va finalitzar amb la intervenció de Xavier Badia com a representant de #SumemTots que juntament amb Jordi Monrós encapçalen la candidatura a la presidència de la Federació de PDF.

Redacció / Foto: PDC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix