Meritxell Batet: “Millorarem el finançament de Catalunya”

La candidata del PSC per Barcelona ha visitat Sant Boi de Llobregat on ha realitzat un acte junt amb l'alcaldessa, Lluïsa Moret, que ha criticat la manca d’infraestructures al territori.

La candidata per Barcelona del PSC, Meritxell Batet, ha volgut conèixer de la mà del PSC Sant Boi i la seva alcaldessa, Lluïsa Moret, la situació de les obres de la variant que connecta les rondes amb C-32 de Sant Boi de Llobregat. “He vingut a parlar de compromisos, en inversió pública doncs fa quatre anys que el PP ha deixat d’invertir a Catalunya i en especial a la comarca del Baix Llobregat”, ha explicat.

Batet També ha assegurat que vol “traslladar a Sant Boi de Llobregat la tranquil·litat que aquestes infraestructures, que el PP té paralitzades, les reprendrem a partir del 26J amb un govern de Pedro Sánchez”. A més s’ha compromès a “millorar el finançament de Catalunya perquè sigui just i respongui als principis de suficiència, de solidaritat i d’ordinalitat.”

CloJDFMWkAEgQZu

Obres paralitzades

D’altra banda, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, ha recordat que parlem d’unes “obres que estan paralitzades des de fa mesos doncs tenim un govern estatal en funcions encara dificulta més la reactivació del projecte”. Per a Moret, “la presència de la candidata socialista, Meritxell Batet, a Sant Boi representa  l’esperança que amb un govern socialista al capdavant de l’estat a Sant Boi no patirem la manca d'interès i de diàleg que estem patint per part del Ministerio de Fomento”. Per això, l'alcaldessa ha agraït a Batet que es sumi a la reivindicació de la manca d'infraestructures al territori, i que hagi donat el seu suport a la ciutat de Sant Boi i al món local deixant palès la manca de sensibilitat del PP amb la comarca del Baix Llobregat.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha estat contundent al dir que la ciutat “no vol més menyspreu per part de l’Estat” i ha exigit “la més ràpida reactivació i execució de les obres, necessàries per a la millora de les comunicacions”. Moret ha recordat que “la variant és una infraestructura històrica per a la comarca i ja fa 25 anys de provisionalitat”, doncs “des del govern del PP s’ha ralentitzat i no tenim cap tipus de resposta. Tenim la ciutat tallada amb cap obra, provocant malestar als veïns i fent patir a la ciutat, i a la comarca. La manca d’inversió en rodalies i transport públic és greu. Un govern socialista sí serà sensible a les necessitats i les reivindicacions històriques de Catalunya”, ha explicat.

Redacció / Fotos: PSC

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix