Collserola acollirà la primera Justrail, cursa de muntanya infantil i juvenil

La prova atlètica solidària se celebrarà el 14 d’abril i tots els beneficis es destinaran a l’Associació de Gent Gran de Sant Just Desvern

El Parc Natural de Collserola acollirà, el pròxim 14 d’abril, la primera Justrail. La cursa de muntanya infantil i juvenil organitzada per Trail Barcelona i l’Escola de Trail Running de Sant Just Desvern i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, la FEEC i desenes de persones voluntàries. S’adreça a infants i adolescents d’entre 1 i 18 anys, amb l’objectiu de compartir els valors de l’esport, la salut, la natura i la diversió en un ambient familiar. A més, es tracta d'una prova atlètica solidària i tots els beneficis es destinaran al col·lectiu de gent gran, a través de l'ONG Sant Just Solidari i el projecte En Bici Sense Edat.

0

El nom de la cursa recull la triple identitat d’aquest esdeveniment esportiu: a més d’apel·lar a la seva ubicació a Sant Just Desvern, també fa referència a la causa justa amb la qual col·labora i a la traducció a l’anglès de l’expressió “simplement trail”.

La Justrail compta amb sis itineraris per camins i pistes del Parc Natural de Collserola, tots amb sortida i arribada a la plaça Mireia:

JUSTRAIL MINI (entre 1 i 6 anys): 750 m (+25 m de desnivell)

JUSTRAIL KIDS (entre 7 i 8 anys): 1.350 m (+50 m de desnivell)

JUSTRAIL JOVES (entre 9 i 10 anys): 2.200 m (+80 m de desnivell)

JUSTRAIL JUNIOR (entre 11 i 12 anys): 3.700m (+150 m de desnivell)

JUSTRAIL INFANTIL (entre 13 i 14 anys): 4.100 (+200 m de desnivell)

JUSTRAIL CADET I JUVENIL (entre 15 i 18 anys): 5.850 m (+265 m de desnivell)

INSCRIPCIONS (clica aquí)

 DSC6844

L’objectiu és que pròximament aquesta cursa formi part del Circuit Català d’Escoles de Trail de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que promou la participació de nenes i nens a les curses de muntanya. Pel que fa a la causa solidària de la Justrail, el lema de la cursa és “Tots som grans”, per destacar la importància del col·lectiu de gent gran a la nostra societat i la necessitat d’implicar-nos conjuntament per garantir el seu benestar. En aquesta ocasió, els més petits correran en benefici dels grans, de manera que la Justrail també es convertirà en un espai de trobada intergeneracional.

Redacció / Fotos: Escola de Trail Running de Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix