L’AE Prat empata amb l’Atlético Saguntino (1-1) a la Copa Federació

L’eliminatòria es decidirà al Camp Nou de Morvedre la propera setmana

L’AE Prat i l’Atlético Saguntino van empatar a un gol en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa Federació que es va celebrar ahir al vespre al Municipal Sagnier del municipi baixllobregatí. La tornada se celebrarà la propera setmana -18 de gener- al Camp Nou de Morvedre de Sagunt.

La primera part no va tenir el nivell futbolístic esperat. L’Atlético Saguntino va dominar el marcador gràcies a un gol matiner. Una centrada rasa des de la dreta de David Fas va acabar amb la pilota dins la porteria de Sergio després que el defensa oriol Ricarte la toqués. La segona part va ser diferent. Els de Pedro Dólera van sortir amb el xip canviat i Javi Lara va igualar el marcador amb un gran gol. El gol va esperonar als pratencs que van buscar la victòria, però els valencians van saber defensar la seva porteria a la perfecció i van aconseguir un punt.

Fitxa tècnica:

AE PRAT: Sergio; Adri Montoro (Oriol Dot, 64’), Aitor Lario, Oriol Ricarte (Barnils, 46’), Fede; Prior, Javi Lara, Pluvins; Fran Piera, Nacho del Moral (Ignacio, 64’) i Ernest.

ATLÉTICO SAGUNTINO: Marcos; Loren (Néstor, 22’), Gimeno, Marín, Òscar, Beni, David Fas (Trilles, 82’), Rubio, Esteve, Lois i Kike (Gámez, 76’).

GOLS: 0-1 (9’): Oriol Ricarte (p.p.). 1-1 (70’): Javi Lara.

ÀRBITRE: Castellet Julià (català). Va ensenyar cartolina groga als locals Pluvins, Ernest Forgas, Javi Lara i Prior; i als visitants Néstor, Kike i Gimeno.

CAMP: Municipal Sagnier. Unes 250 persones.

Redacció / Foto: AE Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix