El Club Bàsquet Martorell exposa els seus 40 anys de vida

La commemoració s’estrenarà amb una mostra fotogràfica i també hi ha previst la celebració d’un sopar a final de temporada.

El Club Bàsquet Martorell inaugurarà, demà divendres 20 de maig i a partir de les set de la tarda, la mostra fotogràfica amb motiu del quarantè aniversari de l'entitat a la sala d’exposicions del Pavelló Esportiu Municipal amb la presència de jugadors, entrenadors, presidents que durant aquest temps mantenen la passió per aquest esport al nostre municipi. L'exposició es podrà veure dilluns, dimecres i divendres, de 17.00 a 20.00 hores, i fins a finals del mes de juny. 

En diferents panells es recolliran un seguit d’imatges durant aquests anys que narren la història del CB Martorell. El president de l’entitat, Miquel Fusalba, assegura que "aquest 40è aniversari és un bon moment per explicar d’on venim i per fer partíceps a tots aquells jugadors i jugadores, entrenadors, directius i presidents que han format part dels diferents equips del nostre club". En la mostra també es podrà veure una selecció de samarretes que han lluït durant aquests 40 anys de l’entitat.

L’acte principal dels actes de commemoració del 40è aniversari del CB Martorell serà el sopar de final de temporada 2015-2016 que la data encara està pendent de confirmació. El CB Martorell pretén aplegar al màxim de persones que durant aquestes quatre dècades han format part de la família del bàsquet al nostre municipi. Fusalba explica que “ens agradaria comptar amb l’assistència de tots i totes aquelles persones que bé com a jugadors, entrenadors, directius i diversos col·laboradors, han tingut relació el bàsquet i que, per tant, han format part de la història del club.”

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix