Ja es poden demanar els ajuts per millorar els establiments comercials

L’Ajuntament de Sant Boi destina 20.000 euros al Programa Millor amb l’objectiu d’incentivar la seva imatge externa

L'Ajuntament de Sant Boi ha destinat 20.000 euros (8.000 més que l'anterior edició) per a la convocatòria del Programa Millora. L'objectiu d'aquest programa és incentivar la posada al dia de la imatge externa dels establiments, la modernització interior dels locals i la millora de l'accessibilitat i de la gestió del negoci per adequar-la a les noves necessitats del mercat.

Sis comerços han estat triats a l'anterior convocatòria. L'Ajuntament ha valorat la millora de la imatge de l'establiment, la modernització interior i exterior del local, l'accessibilitat o la gestió del negoci i la seva adequació a les noves necessitats del mercat. Aquesta nova iniciativa de suport al comerç urbà s'inscriu en les accions que du a terme l'Ajuntament per ajudar a la recuperació de l'economia local.

Millorar l'accessibilitat

La nova convocatòria del 2016 valora l'esforç d'esmena dels elements que garanteixin l'accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda com fer més accessible l'entrada o l'interior de l'establiment: passadissos, adaptació de mobiliari, adaptació dels emprovadors, adaptació dels lavabos i altres.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2016. L'Ajuntament informarà sobre quan poden demanar aquests ajuts les persones físiques o jurídiques titulars d'un establiment comercial, ubicat a Sant Boi, de venda al detall, de restauració, de serveis de bugaderia i tintoreria, de perruqueria i estètica i les agències de viatges detallistes.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix