S’obren les inscripcions per participar en La TRAMa 2024

El concurs anual en línia de relats col·lectius en llengua catalana arriba a la desena edició

TRAM convoca la desena edició del concurs anual en línia de relats col·lectius en llengua catalana, La TRAMa. Les persones usuàries del tramvia s’hi poden inscriure, a partir del 15 d’abril, i esdevenir autores d’una narració col·lectiva que iniciaran i dinamitzaran els escriptors i escriptores reconeguts: Maria Climent, Alejandro Palomas, Jordi Puntí, Sílvia Soler i Regina Rodríguez Sirvent.

latrama2024 bannerblog 750x700px

L’organització del concurs de La TRAMa busca 150 persones lletraferides entre els viatgers i viatgeres de TRAM majors de 18 anys que vulguin participar en l’elaboració d’una història col·lectiva. Les inscripcions s’obren el dilluns 15 d’abril des del bloc de TRAM: https://bloc.tram.cat. El desenvolupament del concurs es realitzarà durant el mes de maig. Per participar-hi, només cal escollir un dels relats i estar disponible per col·laborar-hi en línia.

A partir dels paràgrafs inicials dels cinc escriptors i escriptores professionals, es creen 15 relats diferents amb l’únic requisit que el tramvia sigui escenari directe o indirecte de l’argument. Cadascun dels relats l’escriu un equip de 10 persones, entre les quals hi ha l’escriptor o escriptora. El gran repte és aconseguir un relat ben cohesionat entre tot l’equip perquè un jurat qualificat, que es desvelarà més endavant, pugui escollir el millor dels 15 textos. La participació en el desè concurs literari de La TRAMa 2024 és gratuïta i està limitada a 150 places.

Premis
Les deu persones coautores del relat guanyador tindran:

  • tres mesos de subscripció gratuïta al diari ARA
 
  • un val de 100 € per a la llibreria Finestres
 
 
  • i 3 entrades dobles per a la temporada 2024/25 del TNC.
 

Totes les persones inscrites i participants en el concurs que escriguin almenys un fragment vàlid gaudiran de:

  • tres mesos de subscripció gratuïta al diari ARA 
 
  • i un taller d’escriptura de 2 hores a Escriptura Natural.

El concurs La TRAMa 2024 està organitzat i gestionat per Quatre Ratlles, empresa especialitzada en relats col·lectius virtuals, que també és responsable del desenvolupament tecnològic del joc. 

Redacció / Fotos: TRAM-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
211

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix