Nosaltres decidim

Imprimeix
Aquest 2014 celebrem el dia internacional de la dona amb amenaces clares sobre un dels drets més importants per nosaltres: el de decidir lliurement i responsable sobre la nostra sexualitat i la nostra maternitat. La gairebé prohibició de l’avortament per part del Govern del PP amb una llei reaccionària ens farà retrocedir en els pocs àmbits on Espanya havia aconseguit una equiparació a països com França, Alemanya, Dinamarca i Bèlgica.

La llei de terminis aprovada el 2010 ha comportat la davallada d’avortaments, que és l’objectiu que ha de perseguir la política pública pel que fa a salut sexual, afectiva i reproductiva. La llei vigent regula clarament que som nosaltres, les dones, les que decidim sobre el nostre embaràs i que garanteix l’educació i la salut sexual.

El Partit Popular s’inventa un problema per fer contenta a una jerarquia eclesial i el seu electorat més extremista. Aquí no hi ha l’excusa de la crisi, en el tema de les llibertats i especialment respecte la llibertat i els drets de les dones, la dreta s’ha tret la màscara, ja no pot amagar que les seves accions són merament ideològiques i que volen una dona tancada a casa, sotmesa al marit i que no es faci sentir.


Eva Granados Galiano
Diputada del PSC